Keramiek aanrechtblad

Het keramiek aanrechtblad laat zich niet zo gemakkelijk in een hokje duwen. Wanneer u denkt een aanrechtblad te zien met de uitstraling van natuursteen, dan zou het ook een keramiek aanrechtblad kunnen zijn. Komt u in een moderne keuken en denkt u dat u een betonnen aanrechtblad ziet, dan is het misschien wel een keramiek aanrechtblad. Kortom, keramiek kent vele uitstralingen en toepassingen. Dat maakt het keramiek aanrechtblad tot een bijzonder geliefd materiaal.

Keramiek aanrechtblad

Geliefd vanwege praktisch gemak

En er zijn nog meer redenen waarom u het keramiek aanrechtblad in steeds meer keukenopstellingen kunt vinden. Niet alleen passen de uitvoeringen zich aan aan de heersende trends, het keramiek aanrechtblad is ook bijzonder degelijk. Hebt u dit eenmaal in huis, dan wilt u waarschijnlijk nooit meer iets anders.

Keramiek aanrechtblad

Wat kunt u doen met keramiek?

Allereerst kunt u met gemak hete pannen op uw keramiek aanrechtblad plaatsen. Daarnaast is het keramiek aanrechtblad bijzonder krasvast. Desondanks adviseren we altijd om snijplanken te gebruiken, om uw messen te beschermen. Ook is keramiek een onderhoudsarm aanrechtblad. Dit materiaal hoeft niet geïmpregneerd te worden bijvoorbeeld.

Keramiek aanrechtblad

Vloeistoffen geen bezwaar

Anders dan met hout bijvoorbeeld, kan het keramiek aanrechtblad veel vocht verdragen. Omdat keramiek zeer hard gebakken wordt, is het ook bijzonder stevig en nauwelijks poreus. Hierdoor kunnen vloeistoffen niet indringen wat het tot een praktisch aanrechtblad maakt. Nog altijd is het zo dat u ook bij dit soort aanrechtbladen dient op te letten met bijtende stoffen en agressieve schoonmaakmiddelen. Had u toch vlekken ontdekt in uw keramiek aanrechtblad? Met Cif Cream zonder citroen verwijdert u dit probleemloos.

Lees over andere aanrechtbladen
Keramiek aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 331 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak