Houten aanrechtblad

Het houten aanrechtblad laat zich niet snel verslaan door een ander werkblad qua sfeer en uitstraling. Er zijn weinig aanrechtbladen die zoveel rust en warmte in zich hebben. Dit maakt het houten aanrechtblad nog steeds tot een populair werkblad. Als natuurproduct geeft het u alle vrijheid om het toe te passen in alle stijlen keukens. Welke keukenstijl u ook hebt, een houten aanrechtblad is een verrijking.

Houten aanrechtblad

Houten aanrechtblad voor het leven

Bij zorgvuldig onderhoud en de juiste middelen, is het houten aanrechtblad een keus voor het leven. Vocht dient u altijd te verwijderen, omdat zich kringen kunnen vormen in uw houten aanrechtblad. Daarnaast dient uw houten aanrechtblad regelmatig geolied te worden. Aan het houten aanrechtblad moet u dus wel zorg besteden. Maar in tegenstelling tot andere aanrechtbladen, kunt u bij een geolied houten aanrechtblad eventuele lichte slijtage wegwerken. Wanneer u uw houten aanrechtblad opschuurt, opnieuw een laagje olie aanbrengt is uw blad weer als nieuw. 

Houten aanrechtblad

Hout werkt en leeft

Elk houten aanrechtblad is uniek. Want er is geen stuk hout hetzelfde. Hout is een levend product en reageert onder invloed van vocht en temperatuurverschillen. Daarom zijn massief houten keukenbladen opgebouwd uit lamellen, die deze werking zoveel mogelijk tegengaan. Met de juiste montage van onze ervaren monteurs zult u lang plezier hebben van uw houten aanrechtblad.

Bescherm uw houten aanrechtblad

Hoe harder de houtsoort, des te minder gevoelig uw houten aanrechtblad is voor krassen. Toch is altijd het advies om snijplanken en onderzetters te gebruiken om uw houten aanrechtblad te beschermen tegen hitte en krassen.

Lees over andere aanrechtbladen
Houten aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 331 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak