Graniet aanrechtblad

Krastvast, stootvast, slijtvast en hittebestendig. Alle wensen die u koestert voor uw aanrechtblad brengt het graniet aanrechtblad in vervulling. De keus voor dit natuurproduct zult u niet snel betreuren.

Graniet aanrechtblad

Graniet aanrechtblad in elke keuken uniek

Met een graniet aanrechtblad hoeft u zich nooit de vraag te stellen of het wel passend in uw stijl keuken is. Een hoogglans keuken, een houten keuken, een greeploze keuken, een Old Wood keuken of een andere stijl keuken, voor elke keukenstijl hebben we graniet aanrechtbladen in onze collectie. Dankzij de grote keus in kleuren en afwerkingen, zit er voor elke keukenstijl wel iets tussen. Bekijk ons aanbod en kom het eens in 3D in onze showroom bekijken. Dan ziet u precies hoe schitterend graniet is in uw persoonlijke keuken.

Graniet aanrechtblad

Uw aanrechtblad impregneren

Het graniet aanrechtblad staat bekend om z'n praktisch gemak. Desondanks dient u op te letten met bijtende middelen, rode wijn en agressieve reinigingsmiddelen. Hier zijn graniet aanrechtbladen niet tegen bestand. Wilt u uw aanrechtblad beter beschermen tegen schade? Laat het door ons impregneren. Dan weerstaat het zelfs de meest weerbarstige vloeistoffen.

Graniet aanrechtblad

Geen werk aan graniet

En verder..hebt u weinig werk aan het graniet aanrechtblad. Voor de regelmatige reiniging kunt u volstaan met heet water en een mild schoonmaakmiddel. Hiermee krijgt u uw aanrechtblad direct en makkelijk schoon.

Graniet aanrechtblad

De prijs waard

Kwaliteit heeft een prijs. Daarom zit het graniet aanrechtblad dan ook in een hoger prijssegment. Dit oerdegelijke natuurproduct gaat jaren mee en is z'n prijs waard. Wij kopen echter onze aanrechtbladen grootschalig in zodat we onze prijzen zo laag mogelijk kunnen houden. Daarnaast betaalt u altijd de nettoprijs zonder overbodige opslagen.

Lees over andere aanrechtbladen
Graniet aanrechtblad