Betonnen aanrechtblad

Een betonnen aanrechtblad is werkelijk prachtig in een design keuken, maar past ook mooi in andere keukenstijlen. Het geeft de keuken een stoere en robuuste uitstraling. Een betonnen aanrechtblad is hard, goed bestand tegen warmte, gaat lang mee én is ook nog eens milieuvriendelijk. Daarnaast is beton tegenwoordig verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren.

Betonnen aanrechtblad

Beschermen tegen vlekken

Het betonnen aanrechtblad heeft als nadeel dat het vlekgevoelig is. U kunt aan de vlekgevoeligheid van beton overigens wel iets doen. U kunt ervoor kiezen om het betonnen keukenblad af te werken door het bijvoorbeeld in de was of oxaanolie zetten. Dit geeft uw betonnen aanrechtblad een matte afwerking. De kleur van uw betonnen aanrechtblad wordt er ook wat dieper door. Een andere mogelijkheid is om uw betonnen aanrechtblad af te lakken met een PU-lak. Dit beschermt het betonnen aanrechtblad tegen allerlei soorten vuil en geeft het een mooie, diepe glanzende uitstraling.

Betonnen aanrechtblad en vlekgevoeligheid

Voor de één is de vlekgevoeligheid van beton een onoverkomelijk probleem, terwijl het voor de ander juist bijdraagt aan de karakteristieke, doorleefde uitstraling van beton. Het is dus maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.
Het betonnen aanrechtblad wordt op maat gemaakt. Je kunt dus vrijwel al je wensen laten uitkomen. Wist u bijvoorbeeld dat het ook mogelijk is om meteen een betonnen spoelbak mee te laten gieten? Of wat dacht u van een bijpassende betonnen achterwand voor de keuken?

Lees meer over aanrechtbladen
Betonnen aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 331 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak